TERÀPIES HOMEOPÀTIQUES PERSONALITZADES

A la farmàcia Maria Cosp comptem amb personal format en homeopatia (Títol Expert en Homeopatia per l’escola Francesa CDEH) i Flors de Bach (Institut Bach), que mitjançant una sèrie de preguntes valoraran la seva situació personal i elaboraran un preparat individualitzat per regular el seu estat físic i anímic.

L’homeopatia és un mètode terapèutic per a la prevenció, l’alleujament i la curació de malalties que utilitza fórmules homeopàtiques. Un del seus principals avantatges és que permet treballar amb dosis infinitesimals i, per tant, els seus efectes secundaris són pràcticament inexistents.

Aquesta disciplina terapèutica té la visió del pacient des d’una òptica global per restablir la seva salut i aconseguir l’equilibri. L’homeopatia no actua contra el símptoma, sinó que estimula les defenses naturals del cos.

L’homeopatia és una eina més al servei dels pacients i els professionals, ja que els remeis homeopàtics són complementaris i compatibles amb la medicina convencional.

Aquesta ens pot ajudar a tractar processos aguts (malalties respiratòries, digestives i dermatològiques, entre altres) patologies cròniques (al·lèrgies i problemes dermatològics) i problemes psíquics, emocionals o de comportament (pors, ansietat, gelosia, etc.).

Així mateix, l’homeopatia també pot ser de gran ajuda per al tractament d’algunes malalties mentals com, per exemple, la depressió, l’ansietat i l’insomni. En aquests casos és molt important realitzar una entrevista clínica per identificar els símptomes i analitzar les reaccions del pacient, sense oblidar la psicoteràpia.

Cal tenir en compte que, actualment, països com Alemanya, Anglaterra i els EUA estan desenvolupant un tipus de teràpia homeopàtica basada en altíssimes potències de dilució, amb l’objectiu de fer vibrar el cos a tots els nivells possibles i reparar estructures vibracionals molt complexes presents al nostre camp físic o àuric. Els resultats són espectaculars.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització de cookies.